Informacje o projekcie
Firma SZCZEPAŃSKA-DVALISHVILI SYLWIA LIBRENT HR, BETTERFIELD realizuje projekt pn.
„Zwiększenie odporności na sytuacje kryzysowe w wyniku rozszerzenia prowadzonej działalności (REGION 5: województwo wielkopolskie)”
Projekt jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej.
Numer projektu: KPOD.01.03-IW.01-6537/24
Całkowita wartość projektu: 671 704,56 zł
Kwota dofinansowania z UE: 491 491,15 zł
Zakres działań
Celem projektu jest rozwój działalności gastronomicznej poprzez utworzenie nowego punktu sprzedaży w formule „na wynos” oraz wdrożenie usługi cateringu z dowozem. W ramach inwestycji zaplanowano m.in.:
- przystosowanie nowego lokalu do sprzedaży jedzenia w modelu take away,
- zakup sprzętu i wyposażenia kuchennego,
- wdrożenie nowoczesnych rozwiązań cyfrowych i proekologicznych,
- szkolenia oraz usługi doradcze,
- prace remontowo-budowlane w części kuchennej nowego lokalu,
- zakup środków transportu – m.in. rowerów elektrycznych do realizacji dostaw.
Wdrożyliśmy dwie usługi, które sprawią, że nasza kuchnia jeszcze bliżej klientów i okolicznych mieszkańców:
- Menu na wynos i z dostawą („takeaway”) – szybki odbiór przez okienko;
- Usługi cateringowe – od teraz dowieziemy nasze dania na spotkania rodzinne, firmowe i eventy.
Dzięki nowym rozwiązaniom można cieszyć się autentyczną kuchnią gdziekolwiek - wygodnie, bezpiecznie i ekologicznie
