To nasze menu, które jest teraz Wasze. Od szybkich grillowanych dań po obiadowe przysmaki w większości dobrze znane, mamy też garść nowych dla niektórych z Was smaków, spróbujcie i polubcie je, jak my!
Ideą naszej kuchni jest łączenie, a nie dzielenie: łączymy dania z różnych regionów i krajów. Przede wszystkim Polski i Gruzji, bo stąd pochodzimy, te kuchnie najlepiej znamy i lubimy (więcej o nas).

100 g. Z żółtkiem, kaparami, oliwą i musztardą.
Gruzińskie „gołąbki” w liściach winogron z farszem wołowym, podawane ze świeżym sosem jogurtowym.
Smażone bakłażany z gruzińską pastą orzechową.
Panierowany ser, chrupiący na zewnątrz, kremowy w środku. Podawany z konfiturą z czerwonej cebuli.
Kawałki gruzińskiego sera Imeruli, podawane razem z miękkimi orzechami w miodowej zalewie.
Pomidory, ogórki, cebula i papryka zielona z mielonymi orzechami i kolendrą.
Pieczony burak z kozim serem, miodem, orzechami i rukolą
Aromatyczny żurek na zakwasie z białą kiełbasą, boczkiem, czosnkiem i majerankiem.
Klasyczny bulion z kurczaka, serwowany z domowym makaronem.
Gruzińska zupa z ryżem, wołowiną, z pomidorami, pachnąca kolendrąi przyprawami gruzińskim.

Z maślanym purée chrzanowym i sosem żurawinowym oraz z modrą kapustą.
Wołowina duszona w pomidorach i gruzińskich przyprawach, ze świeżą kolendrą podawana ze świeżym pieczywem.
Kurczak baby kukurydziany w aromatycznym sosie czosnkowo-śmietanowym, podawany ze świeżym pieczywem.
Grillowany schab podawany z frytkami ze skórką i surówką colesław.
Duszone w czerwonym winie podawane z maślanym purée chrzanowym i buraczkami z balsamico.
Warzywne ragout: duszone warzywa podawane z ryżem czarnym I białym.
Świeże wstążki tagliatelle w sosie śmietanowym z aromatycznymi borowikami i odrobiną parmezanu.
Makaron spaghetti w oliwie z oliwek, z czosnkiem, chili i świeżą pietruszką.
W sosie śmietanowym z gorgonzolą, kurczakiem i młodym szpinakiem.
Podawany z sosem z gorgonzoli z kaparami oraz pieczonymi ziemniakami i warzywami grillowanymi.
Podany z pieczonymi ziemniakami i warzywami grillowanymi.
Czosnkowy, sriracha, vinaigrette, majonez, ketchup
Z serem Imeruli podawany z pomidorowym sosem sacebela, liśćmi szpinaku I pomidorkami koktajlowymi.
"Placek" z mięsem wołowym, ziarnami konopii oraz serem podawany z pomidorowym sosem sacebela..

Mielone mięso wołowe grillowane na szpadzie, podawane ze świeżą kolendrą i cebulą w chlebie lawasz, z surówką colesław i sosem sacebela.
Mielone mięso jagnięce grillowane na szpadzie, podawane ze świeżą kolendrą i cebulą w chlebie lawasz, z surówką colesław i sosem sacebela.
Mielone mięso z jelenia, grillowane na szpadzie, podawane ze świeżą kolendrą i cebulą w chlebie lawasz, wraz ze świeżą sałatką i sosem sacebela.
Mielone mięso jagnięce, wołowe oraz z jelenia grillowane na szpadach, podawane ze świeżą kolendrą i cebulą w chlebie lawasz, z surówką colesław i sosem sacebela.
Grillowane kawałki piersi z kurczaka zawinięte w boczek i podawane z sosem sriracha oraz surówką colesław i frytkami ze skórką.
Podawany z sałatką ze świeżych warzyw i frytkami ze skórką.


Ciasto mleczno-miodowe przekładane biszkoptem, podawane z figą w zalewie miodowej.

Różne rodzaje i smaki
0,25 l
0,25 l
Jabłkowy, pomarańczowy: 0,25 l
Gazowana, niegazowana: 0,33 l
Gazowana, niegazowana: 0,75 l
0,25 l
Używamy plików cookies, aby strona działała poprawnie i była dla Ciebie wygodna. Dowiedz się więcej